YRITYS

Scalarium – ainutlaatuista palvelua ja designia

Scalarium toimittaa sisustukseen sopivat, modernit ja täysin uudenlaiset teräs- ja puuportaat digitaalisuutta ja korkealaatuista suomalaista osaamista hyödyntäen.

Uskomme, että portaat ovat kotisi tärkein sisustuselementti – huolellinen porraskumppanin valinta on siis tärkeää. Tutustu palvelulupaukseemme ja yrityksemme tarinaan!

Palvelulupauksemme

Kun aloitat kotisi tai sen portaiden suunnittelun, Scalarium on mukanasi alakerran ensimmäisestä askelmasta ylimpään askelmaan saakka.

Asiakaslähtöisyys

Asiakastyytyväisyys on meille sydämen asia. Huomioimme asiakkaan toiveet suunnitteluprosessimme jokaisessa vaiheessa, jotta lopputuloksena on ainutlaatuinen asiakkaan kotiin ja tarpeisiin räätälöity ratkaisu.

Uudenlaisen digitaalisen suunnittelutyökalumme ansiosta voimme luoda asiakkaillemme moderneja, funktionaalisia ja innovatiivisia porrasmalleja. Scalariumilta saat tarvittaessa myös nopean toimituksen. Toimittamamme portaat ovat aina tyylikäs ja kustannustehokas ratkaisu, joka kestää aikaa ja käyttöä ja joka luo kotisi ainutlaatuisen ilmeen.

Ensiluokkainen palvelu

Scalarium tarjoaa konseptoidun palvelun avaimet käteen -periaatteella. Saat portaat kotiisi toimitettuna ja asennettuna. Vastaamme myös portaiden pinta-askelmien huollosta sekä autamme asiakkaitamme portaiden hoitoon liittyviin kysymyksissä.

Luotettavat kotimaiset kumppanimme takaavat sen, että pystymme toimittamaan joustavassa aikataulussa. Meiltä saat toimituksen jopa kolmessa viikossa. Kotimaisuuteen panostaminen on tärkeä arvo, johon me Scalariumilla olemme sitoutuneet.  Alihankkijoinamme on suomalaisen huonekaluteollisuuden merkittäviä ja pitkäikäisiä toimijoita. Kotimaisuusasteemme on 85% ja tavoitteenamme on jatkossakin pitää se korkeana tekemällä yhteistyötä suomalaisten yritysten kanssa.

Innovatiivisuus

Vain Scalarium suunnittelee ja valmistaa muunneltavan ja modulaarisen porrasratkaisun. Ainutlaatuinen patentoitu* kaksiosainen rakenne on innovaatio, joka tuo asiakkaillemme lähes rajattomat muuntelumahdollisuudet ja lisää porrasinvestoinnin kustannustehokkuutta.

Uskomme vankasti suomalaiseen puutyöosaamiseen ja teolliseen muotoiluun. Innovatiivinen ajattelu ja alan uudistaminen on myös toimintamme ytimessä: Scalarium on on ainoa teollinen porrasvalmistaja, joka käyttää uudenlaista HI-MACSportaissaan. Porrasmateriaalien high tech -vaihtoehto on fysikaalisilta ominaisuuksiltaan huippuluokkaa. HI-MACS ja kaksiosainen rakenne tuovat moderneja mahdollisuuksia portaiden kuoseihin ja valaistukseen.

*Patenttihakemus FI20185892 sekä rekisteröidyt EU mallioikeudet 005134533-0001, 005134533-0002, 005134533-0003

Yrityksen tarina

Me Scalariumilla ajattelemme, että portaat kulkevat rakennusten ja niissä asuvien ihmisten elinkaarien mukana. Nykypäivänä portaat ovat yhä keskeisempi osa kodin sisustusta.

Pohdimme pitkään, miksi markkinoilta ei löytynyt erilaisiin tiloihin mukautuvaa ja samalla kaunista ja näyttävää portaikkomallia. Vaihtoehdot olivat hyvin perinteikkäitä, toinen toistaan jäljitteleviä. Eikä mikään ihme – portaiden muotoilu ei ollut muuttunut vuosikymmeniin.

Design-filosofiamme

Scalarium-portaat sopivat nykyaikaisiin ja persoonallisuutta korostaviin koteihin, joissa jokaisen askeleen tulee olla tyylikäs. Kaikki yksityiskohdat ovat tärkeitä. Suunnittelemme portaat niin tilaviin ja pitkän elementin vaativiin porrasaukkoihin kuin pienempiin ja haasteellisemman muotoisiin tiloihin, kuten nykyaikaisiin kaupunkiasuntoihin.

Portaiden suunnittelussa hyödynnämme alan uusimpia digitaalisia ratkaisuja sekä teollista muotoilua. Kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme ja palveluamme asiakaspalautteen ja jatkuvan oppimisen pohjalta.

Matkalla Euroopan johtavaksi porrasvalmistajaksi

Vankka kokemuksemme metalli-, lasi-, ja puusepäntuotealalta sekä yli 10 vuoden taival puuportaiden parissa saattoi Scalariumin tiimin yhteen. Kantava ajatuksemme on, että portaiden tulee tuoda seesteisyyttä kotiin ja toimia upeana sisustuselementteinä jo itsessään.

Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin modernilla otteella ja uudenlaisia porrasratkaisuja ammattitaidolla tarjoten. Tavoitteenamme on kehittää Scalariumista Euroopan johtava porrasvalmistaja. Uskomme, että aikojen saatossa ja miljoonien puiden keskellä syntynyt puutyöosaaminen, ainutlaatuinen palveluprosessimme sekä uusimpien teknologioiden ja teollisen muotoilun hallitseminen vie meidät lähemmäksi tavoitettamme.

Tutustu tuotteisiimme >

Kysy lisää myynnistämme >