Steely-portaat

Modernit teräsportaat, joiden tyylikäs design ja monipuoliset kuosivaihtoehdot tuovat ainutlaatuisen ilmeen kotiisi.

Scalarium Steely-portaat ovat korkealaatuiset ja kestävät teräsrunkoiset portaat. Steely on markkinoiden ainoa porrasratkaisu, joka mahdollistaa kiinteän led-valaistuksen ja pinta-askelman vaihtamisen tarvittaessa. Teräsportaat kestävät aikaa ja monipuoliset kuosit tuovat uusia mahdollisuuksia sisustamiseen.

Valitse tyylikkäät ja laadukkaat teräsportaat – nopea toimitus!

Huippuluokan materiaalit

Steely-portaiden askelman pintamateriaalina on LG:n HI-MACS® -akryylimineraali, jonka fysikaaliset ominaisuudet ovat huippuluokkaa. HI-MACS® on materiaalina kovaa kulutusta kestävä, helppohoitoinen ja sitä voi tarvittaessa paikata. Se on myös ekologinen materiaali, sillä se tehdään pääasiassa alumiinintuotannossa syntyvästä ylijäämäaineksesta.

Steely-teräsportaan elinkaarta lisää pintamateriaalin vaihdettavuus ainutlaatuisen kaksiosaisen rakenteen ansiosta. Steely-teräsportaat sopivatkin mainiosti esimerkiksi lapsi- tai koiratalouteen.

Räätälöi kotisi näköiset portaat

Steely-teräsportaat ovat sisustajan unelma. Voit valita porrasmateriaalit laajasta valikoimasta erilaisia, trendikkäitä kuoseja ja värejä. Scalariumilta saat markkinoiden ainoan kestävän toteutuksen mustille tai valkoisille portaille HI-MACS® -materiaalista.

Kaksiosaisen rakenteen ansiosta materiaalit on helppo sovittaa yhteen kodin muiden materiaalien ja värien kanssa. Pinta-askelman alla kulkeva led-valaistus kuuluu kiinteänä tuotteeseen. Voit valita portaisiin joko lasikaiteen tai teräspinnakaiteen.

Toimitus jopa 3 viikossa

Steely-teräsportaat ovat pääosin kotimaista laatua – tuotteidemme kotimaisuusaste on jopa 85 %. Luotettavien kumppaneiden ja tehokkaan tuotannon ansiosta voimme toimittaa portaat jopa kolmessa viikossa. Kysy lisää myynnistämme


Esimerkkejä Steely-portaiden toteutuksista asiakkaillamme

Scalarium-portaat ovat täysin räätälöity ratkaisu. Autamme asiakkaitamme suunnittelussa ja materiaalien valinnassa.