TUOTTEET

Scalarium on kotimainen porrasvalmistaja, joka on erikoistunut moderneihin ja visuaalisesti näyttäviin design-portaisiin. Ainutlaatuisen rakenteen ansiosta Scalariumin portaat ovat kustannustehokas, kestävä ja ekologinen vaihtoehto.

Steely-portaat

Teräsrunkoiset Steely-portaat ovat näyttävä ja kestävä porrasratkaisu. Useat kuosivaihtoehdot ja trendikkäät värit luovat kotisi uniikin ilmeen.

Tutustu >

StepByStep-portaat

Rakenteeltaan ainutlaatuinen, tyylikäs ja helposti asennettava StepByStep sopii tilaan kuin tilaan. Portaat asennetaan askelma kerrallaan.

Tutustu>

Tulossa pian

Syksystä 2019 alkaen mallistomme laajenee kattamaan myös puuportaat, kierreportaat ja spiraaliportaat. Etsimme parhaillaan uusille tuotteille pilottikohteita.

Lähetä kuva kohteestasi ja kysy lisää!

7 syytä valita Scalarium-portaat

1. Moderni design, näyttävä toteutus

Scalarium-portaat viimeistelevät huolitellun asunnon. Scalarium tarjoaa näyttäviä ja innovatiivisia porrasratkaisuja, jotka on räätälöity makusi ja kotisi materiaalien mukaan.

2. Muunneltavuus

Ainutlaatuisen patentoidun (patenttihakemus FI20185892 sekä rekisteröidyt EU mallioikeudet 005134533-0001, 005134533-0002, 005134533-0003) rakenteen ansiosta Scalarium-portaiden pinta-askelmat ovat vaihdettavissa. Modulaarisuus tuo muunneltavuutta ja lisää portaiden käyttöikää.

3. Kestävyys

Huippukestävä HI-MACS® -materiaali on pitkäikäinen kovassakin käytössä. Kaksiosainen rakenne mahdollistaa pinta-askelman vaihtamisen helposti ja edullisesti,  jos sisustukseen halutaan halutaan muutosta. Massiivipuiset pinta-askelmat ovat myös irrotettavissa huoltoon. Lue lisää HI-MACSista.

4. Ympäristöystävällisyys

Käytämme ympäristöystävällisiä materiaaleja ja tuotantomenetelmiä. Lue lisää materiaaleistamme.

5. Kotimaisuus

Tuotteidemme kotimaisuusaste on jopa 85%. Kumppaneinamme on laadukkaita, suomalaisia huonekaluteollisuuden yrityksiä.

6. Nopea toimitus

Tehokkaan tuotannon ja luotettavien kumppaneiden ansiosta voimme toimittaa portaat jopa kolmessa viikossa. Kysy lisää myynnistämme.

7. Kustannustehokkuus

Scalarium-portaat ovat suhteessa kustannustehokas ratkaisu. Kestävyys ja muunneltavuus takaavat, että Scalarium-portaat ovat kannattava investointi kotiisi.